CcC_Bozkurt_CcC Başçavuş
| Konu: MHP'li Yavaş: Kendi kokularına baksınlar C.tesi Mart 21, 2009 2:57 pm | |
| MHP'li Yavaş: Kendi kokularına baksınlar 20 Şubat MHP Ankara Büyükşehir belediye Başkan adayı ve Beypazarı Belediye Başkanı Mansur Yavaş: "Beypazarı'nda "koku" arayanların oturdukları koltuklardan, üstlerinden başlarından yükselen kokuyu bütün Ankaralılar biliyor; Beypazarı'ndaki dönüşümü "makyaj" diye hafife almaya cüret edenler, dökülen makyajlarına dönüp bakamıyorlar bile." dedi. Mansur Yavaş tarafından yapılan yazılı açıklamanın tam metni:
"BEYPAZARINDA NELER YAPTIĞIMIZ HERKESİN MALUMU"
Bizim Beypazarı'nda neler yaptığımız, Beypazarı'nı nereden nereye getirdiğimiz herkesin malûmudur. 10 yıl önce Beypazarı unutulmuş bir Anadolu kasabası iken, bugün binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği bir marka kente dönüştü. Bu başarı, sadece belediye olarak bizim değil, aynı ölçüde Beypazarı sakinlerinin başarısıdır. Bu tür yazılar beni yıpratmaktan çok Beypazarı'nda gelen turistlere emeğiyle ürettiği ürünleri satan kadınlarımızın zararına olmaktadır. "SİPARİŞ HABER"
Bu haberin ne maksatla "yaptırıldığı", "sipariş edildiği" çok açık. Ankara'daki yarışın nasıl sonuçlanacağını, bizim gibi, bu haberi "yaptıranlar" da görüyor artık. Ankara'yı tapulu arazisi zanneden "ben yaptım, oldu" zihniyeti, yolun sonunu gördü. Artık, Ankaralıları "beni seçmezseniz, o seçilir" sopasıyla korkutamayacağını anladı.
"KENDİ KOKULARINA BAKSINLAR" Beypazarı'nda "koku" arayanların oturdukları koltuklardan, üstlerinden başlarından yükselen kokuyu bütün Ankaralılar biliyor; Beypazarı'ndaki dönüşümü "makyaj" diye hafife almaya cüret edenler, dökülen makyajlarına dönüp bakamıyorlar bile. "KENDİ ÇAMURLARINI TEMİZLEYEMEZLER"
Bizim çamurla işimiz yok. Çamurun içinde debelenenler, etraflarını saran, üzerlerine bulaşan çamurdan bir avuç da bize atmaya çalışıyorlar. Ama onlar da biliyor ki, bizim geçmişimizde çamurdan eser yok; üstümüz, başımız temiz. Sağa, sola atarak kendi çamurlarını temizleyemezler. "BİZ ÜSLUBUMUZU BOZMAYACAĞIZ"
Ankaralılara çağrım şudur: Ankara'da 20 yıldır oynanan oyunu birlikte bozuyoruz. Ankara'yı modası geçmiş arkaik, gayrimedeni, yozlaşmış yönetimden birlikte kurtarıyoruz. Ankara'nın bugün itibarıyla gerçek ve tek alternatifi Mansur Yavaş'tır. Bunu bizim gibi, sizin gibi onlar da görüyor ve telaşla saldırganlaşıyorlar. Bu tür saldırıların çirkinleşerek devam edeceğini biliyoruz. Aldığımız haberlere göre birilerini birtakım menfaatlerle TV lere çıkarıp saldırılarını sürdürecekler. Ancak biz üslubumuz asla bozmayacağız. Ankara, 30 Mart sabahına yeni bir heyecanla, demokratik, dürüst ve ilkeli bir yönetimle uyanacak. Bunu birlikte başaracağımıza olan inancım tamdır. MANSUR YAVAŞ MHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı | |
|