Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

AnasayfaÜlkücü AlemiLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

pkk Bursa'yı neden sevmez ?

YazarMesaj
Kürşad
Ergenekon
Ergenekon
Kürşad

pkk Bursa'yı neden sevmez ? Empty
MesajKonu: pkk Bursa'yı neden sevmez ?   pkk Bursa'yı neden sevmez ? EmptyC.tesi Mart 21, 2009 8:17 pm

Biraz da Bursa'dan anlatalım
Evet pkk Bursa'yı sevmez hatta nefret eder.
Peki neden mi?
Bunu da aşağıda anlatacağım.

Hepiniz hatırlarsınız üç yıl kadar önceydi pkk lılar Türkiyenin her tarafından Bursa'ya İmralıdaki eşkiyaya bağlılık gösterisi yapmak üzere geleceklerdi.
Bozüyük Bursa arasındaki Mezit boğazında polisler bunların yollarını kestiler ve geri döndürdüler,
Geri döndürmeseler Bursa'da çok büyük olaylar olabilirdi.Mezitlerdeki köylüler bile teyakkuzdaydılar o gün.
Geri dönenler ise Bozüyük'e saldırdılar ve Bozüyük'lülerden derslerini aldılar.

O gün Bozüyükten dönenler Eskişehirden sonra Mahmudiyede(Konya yol ayrımı)yolda durup gelen arabalara ellerindeki renkli paçavralarını sallamaktaydılar.
Aynı anda Ankarada Türk Telekom maçından dönen 30 otobüs
Bursaspor taraftarına da aynı hareketi yaptılar.
Tabii ki cevaplarını aldılar aynı Bozüyükdeki gibi.

O gruptaki çocukların neredeyse tamamı ülkücüdür.Bunu pek kimse bilmez ,o delikanlılar da ülkücülüğü pek bilmezler,Ama bilmeseler de ülkücüdürler.Onlar sokaklardan yetişen delikanlılardır. Ortalık karışınca da çok cesurlardır.
Bu çocuklar genellikle Bursa'nın eski garajının altındaki mahallelerde otururlar ve ekserisi de Rumeli kökenli ailelerden gelmektedirler.

Bu grubun nasıl olup da ülkücü olduğunu da şimdi anlatacağım.

Bunun mazisi 1994 yılına dayanır.
1994 yılında bu taraftar grubunun içinden olan Abdülkerim Bayraktar isimli bir asteğmenimiz Siirt Sason'da 9 askeriyle şehit olmuştu,
Abdül lakabıyla bilinirdi.Ankara da Hacettepe üniversitesinden mezun bir kardeşimizdi.İkizi ile aynı anda aynı dönemde yedek subaydı

Abdülkerim'in cenazesinde Bursaspor taraftarları ve ülkücüler bir anda kaynaşıverdi ve kardeş oluverdi
Görmeye değer bir cenazeydi,onbeşbin kişi vardı cenazede.
Ben o cenazeye taraftarlarla beraber katılmıştım.Taraftar derneği yazıhanemin alt katındaydı ve o çocukların liderlerinin hepsini de tanıyordum çünkü.
Bugün bile unutmadığım günlerden biridir o gün

Abdülkerim Bayraktar asteğmenim de Bursa'da pınarbaşı şehitliğinde yatmaktadır,ben her bayram sabahı,anamın ,babamın mezarından önce o şehitliği çocuklarımla beraber ziyaret ederim.
Hepinize tavsiye ederim siz de öyle yapınız

O tarihten sonra o çocukların hepsi ülkücü oldular
Zorlamayla veya öğretilerek değil sadece bizi ve hareketimizi sevmeleridir ülkücülüklerinin sebebi.
1999 seçimlerinde de onların mahallelerinin oyları MHP ye idi
Halen de öyledir zaten.

2007 de Dağlıca baskını sonrasında da bütün Bursa halkı gibi sokaklardaydılar ve milli tepkilerini dışa vurdular.

Bütün bunlar yüzünden pkk itleri Bursayı sevmezler Bursa da zaten onlardan nefret eder

Bütün Türk Milleti gibi

pkk Bursa'yı neden sevmez ?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Neden Ülkü Ocakları
» Ankara neden Başkent oldu?
» ANKARA’YI NEDEN BAŞKENT YAPTIM?
» Türkiye den Sonra En Sevdiğiniz Ülke ve Neden seviyorsunuz?